lørdag den 25. juli 2009

8. etape og samlet resultat

Så er TransAlp overstået med dagens etape, hvor Torbjørn og Erik igen kørte med i top 20. På 8. etape blev det til en 16. plads tiden 2 timer 51 min. og 10 sek med en gennemsnitshastighed på 21,237 km/t.

I den samlede stilling sluttede Erik og Torbjørn på en 18. plads ud af 229 hold, sammenlagt 2 timer og 49 min. efter vinderne.

Super godt kørt af Rode Fane, og vi ser frem til at høre om deres tur.

fredag den 24. juli 2009

7. etape

Så er resultatet kommet fra løbets 7. etape, hvor Erik og Torbjørn fortsætter de gode takter. Dagens placering blev en 20. plads i tiden 4 t. 31. 38 sek., hvilket betød en gennemsnitshastighed på 18,5 km/t, og det vel at mærke på en etape, der bød på 3041 højdemeter opad og 2397 højdemeter ned ad.

I morgen venter løbets 8. og sidste etape. Der er samtidig løbets korteste etape på 60,59 km, som gemmer på 1451 højdemeter opad og 2437 højdemeter ned ad. Så mon ikke vi vil se en noget højere gennemsnitshastighed i morgen.

Der er desværre ikke kommet nogen oversigt over den samlede stilling, men mon ikke "Rode Fane" fortsat ligger i top 20.

torsdag den 23. juli 2009

6. etape for den røde fane

Erik og Thorbjørn har på dagens etape af Transalp kørt ind på en 21 plads i tiden 4:35, i mål var de 35min og 15 sek efter etapevinderne fra Team Bulls 2.
De to fanebærere har kørt dagens etape med en gennemsnitsfart på 16,8 km/t det tyder på at dagens etape på over 77 km har været noget kuperet.
Vi glæder os til at se om der er krudt tilbage i benene, når de i morgen skal ud på 7. og næstsidste etape. Her skal de tilbagelægge 74,6 km og 3007 højdemeter.

onsdag den 22. juli 2009

Endnu en 17. plads til Erik og Torbjørn

Erik og Torbjørn kørte på dagens etape ind på 17. pladsen efter næsten 4 timer og 16 min. Det var næsten 29 minutter efter dagens vindere.

I den samlede stilling er de indtil videre også på 17. pladsen. De har sammenlagt brugt næsten 15 timer og 4 minutter, og de er 1 time og 26 minutter efter de førende hold. .

Så vi håber de er klar til morgens dagens etape på 77,4 km, der gemmer på 3173 højdemeter.

tirsdag den 21. juli 2009

Endnu en opdatering fra Trans Alp

Torbjørn og Erik fortsætter de gode takter ved Trans Alp, hvor de sluttede på en 17. plads, godt 33 minutter efter dagens vinder. Det er stadigvæk uvist, hvor de ligger i den samlede stilling, da arrangørerne ikke har lavet en samlet oversigt.

Opdatering fra Transalp 2009

Torbjørn og Erik kom igennem 3. dagen som nr. 29.
Det er lidt uvist, hvordan de er placeret samlet, men de træder helt sikkert til i pedalerne. Et andet dansk team med Claus Stallknecht og Lasse Pedersen lå idag ca. 13 minutter efter - og de to herrer kan altså godt køre på cykel...
Idag venter kongeetapen - og så kan vi da håbe på en melding dernede fra.

søndag den 19. juli 2009

Opdatering fra TransAlp

Erik og Torbjørn ligger som nr. 20 efter første etape af TransAlp, 17.11 minutter efter de førende. "Rode Fane Århus", som de kalder sig, brugte lige under 2 t 29 min. på de 55,4 km, som bød på 2094 højdemeter.

Men det er et langt løb så alt kan ske, hvilket arrangørene fandt ud af allerede inden løbet gik igang. For første gang nogen sinde måtte de aflyse en etape pga. vejret, hvor krafigt regnvejr og sågar sne på toppen gjorde det umuligt at gennemføre den planlagte 1. etape. Dermed blev 2. etape løbets første.

Vi glæder os til at følge Erik og Torbjørns tur i alperne.